Golfbil med flak: En praktisk lösning för arbetsuppgifterNA

Golfbilar med flak är en praktisk lösning för många olika arbetsuppgifter, från park- och trädgårdsanläggningar till interna transporter på större arbetsplatser. Våra modeller erbjuder en kombination av robust konstruktion, säkerhet och komfort för att möta era behov. Läs vidare för att se hur våra golfbilar med flak kan förenkla och effektivisera ert arbete.

Våra golfbilar med flak

Ibland kallad arbetsfordon, golfbilar med flak är ett mångsidigt och praktiskt transportmedel som används i många olika miljöer. Våra modeller är designade för att möta höga krav på både funktionalitet och säkerhet. Arbetsfordonen har en stabilare kaross och kraftfullare bromsar i jämförelse med bilarna som bara är registrerade för golfbanor. Fordonen levereras inregistrerade som motorredskap klass II vilket innebär förmånlig försäkring och ingen ytterligare besiktning eller fordonsbeskattning.

Chassi och konstruktion – Våra golfbilar är byggda på ett stabilt chassi, antingen av stål eller aluminium. De är utrustade med McPherson-stötdämpare och bromsar på alla fyra hjul, vilket ger en säker och bekväm körning. Curtis motorstyrning på 48V och en 48V 3.7 KW AC motor säkerställer en pålitlig och kraftfull prestanda. Bilarna med hytt och dörrar har underhållsfria batterier och samtliga fordon har en inbyggd smartladdare på 48V 20A som gör laddningen enkel och effektiv.

Säkerhetsfunktioner – Säkerhet är en prioritet i våra fordon. De har fram- och bakljus, blinkers, signalhorn, backspeglar och en backvarningssignal. Förarens säkerhet garanteras ytterligare med säkerhetsbälten, lamellglasvindruta, vindrutetorkare och 12-tumshjul med aluminiumfälgar.

Komfort och anpassningsbarhet – Våra golfbilar med flak är utrustade med rikligt med fack för tillbehör, radio och möjlighet till lastflak eller skåp. För extra komfort kan hytten utrustas med AC och värme. Vi erbjuder också olika tillval som skyddsbåge i fronten, arbetsbelysning, varningsljus och dragkrok.

Användningsområden för golfbil med flak

Golfbilar med flak används i en rad olika miljöer och situationer. De är perfekta för park- och trädgårdsanläggningar, interna transporter på stora arbetsplatser samt för att effektivisera avstånd på järnvägsstationer, flygplatser och båthamnar. Dessa fordon är också praktiska inomhus, till exempel i sjukhuskulvertar.

Vad särskiljer våra golfbilar med flak från andra?

Våra golfbilar med flak särskiljer sig genom deras höga kvalitet och anpassningsförmåga. De är CE-märkta och godkända att köras på svenska vägar. Med en kapacitet att arbeta åtta mil per laddning till en låg kostnad, är dessa fordon både ekonomiska och effektiva. Dessutom erbjuder vi skräddarsydda tillbehör och olika färgalternativ för att passa specifika behov och preferenser. Våra bilar är också utrustade med automatisk magnetbroms som ökar säkerheten vid parkering.

För mer information om våra golfbilar med flak, och för att diskutera hur de kan anpassas efter era behov, kontakta oss på Lina Gård. Vi erbjuder snabb leverans, flexibel finansiering och omfattande support för att säkerställa att ni får den bästa lösningen för era arbetsuppgifter.

Kontakta Lina Gård idag för att lära er mer om våra högkvalitativa och anpassningsbara golfbilar med flak.

Rulla till toppen