LEVERANS AV TVÅ NYA HAMATZU/ELFORDON TILL SCANIA

Vi på Lina Gård Materialhantering är stolta över att ha levererat två sprillans nya eldrivna Hamatzu fordon till våra värdefulla partners på Scania idag! 🤝🔌

Dessa två röda skönheterna är på väg till Södertälje, redo att göra sin insats och bidra till en grönare framtid. För att säkerställa hög synlighet och effektiv användning har vi skräddarsytt dem enligt Scania’s önskemål med varningsljus och extraljus på taket. Dessutom har lastboxen utrustats med extra belysning, vilket gör arbetsdagarna både tryggare och mer produktiva! 💡💼

Vi är också glada över att informera om att våra nya elbilar kommer med standardfunktioner som värme och AC i kupén, vilket gör dem perfekta för året runt-användning, oavsett väder! ☀️❄️

Vi vill ta tillfället i akt och tacka Scania för att de återigen valt oss som leverantör. Ert förtroende betyder allt för oss och vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa lösningar som uppfyller era behov och förväntningar. 🙏

Tillsammans arbetar vi mot en mer hållbar framtid, och vi är stolta över att vara en del av ert team. 🌍💚